TheoZwiggelaar
    
Voorzitter
   
   Redactie
Vanaf 2009 ben ik al bezig met WijkKlikEmmerhout dit was een hele uitdaging en tot op heden is het nog een uitdaging. Het is ons gelukt om te zijn waar we nu staan en vrijwilligers hebben die graag met elkaar samen werken.

SteffenMoorman
  Secretaris/ PR
Sinds een aantal jaren woon ik weer in  Emmen. Zo’n 50 jaar geleden werd ik  “meester” aan een basisschool in Angelslo. Ooit heb ik toen zoiets gezegd van  “jullie mogen vanaf nu levenslang leren”. En ik mag jullie daarbij helpen. Nog steeds vind ik dat samen iets leren heel bijzonder!! Bovendien leren we ook van elkaar. Dat hoop ik nog een flink aantal jaren te doen.

Hermienv/dWeide
  Penningmeester
Cursussecretariaat
Sinds 2012 ben ik vrijwilliger bij  WijkKlikEmmerhout. Het is leuk om mensen iets op het gebied van de computer, tablet / Ipad of telefoon te leren.Ik probeer dit met veel enthousiasme te doen. Aan dit alles zit ook een administratie vast. Dat moet natuurlijk ook door iemand worden bijgehouden,wat ik met veel plezier doe.

    Ans Huiskes
Cursussecretariaat

Sinds september 2014

Ben ik vrijwilliger bij WijkKlik. Ik vind het leuk en gezellig om mensen te helpen met de Computer, tablet of de telefoon.

Hoop dat ik jullie; net als ik enthousiast kan maken, En dat er veel geleerd mag worden.