Jochem v Slooten
Redactie en
Website Beheer
 
 Al enkele jaren maak ik deel uit van dit gezellige vrijwilligersteam. De taak die ik mijzelf gegeven heb is het bijhouden van de website www.emmerhoutspringlevend.nl . Gewoon omdat ik het leuk vind om met taal bezig te zijn. Op deze wijze wil ik mijn steentje aan de digitale ontwikkeling van onze wijk bijdragen. En het houdt mij van de straat.


Sasa Gilosivic
Video/foto


Sinds 2016 ben ik vrijwilliger bij WijkklikEmmerhout. Mijn functies zijn het helpen van (meestal) oudere cursisten met de computer tablet of laptop leren om gaan. Ik doe dit met heel veel plezier, want elkaar helpen vind ik belangrijk in dit digitale tijdperk. Zelf leer ik er natuurlijk ook heel veel van. Mijn andere functie is video- en fotoman zijn voor WijkklikEmmerhout. Voor de site en nieuwsbrief maak ik foto’s en filmpjes van wijkgebeurtenissen. 


André Bloemberg
Buurtjournalist

Enkele jaren ben ik als vrijwilliger Buurtjournalist bezig geweest met het maken van video’s van activiteiten in Emmerhout. Vanwege mijn gezondheid ben ik er even tussenuit geweest maar nu weer actief om beelden en mooie berichten voor de website van Nieuws Emmerhout Springlevend te verzamelen. Het is leuk en afwisselend werk waar ik met veel plezier mensen mag aanspreken en allerlei activiteiten mag bijwonen.