TheoZwiggelaar
    
Voorzitter
   
   Redactie


 
Vanaf 2009 ben ik al bezig met WijkKlikEmmerhout dit was een hele uitdaging en tot op heden is het nog een uitdaging. Het is ons gelukt om te zijn waar we nu staan en vrijwilligers hebben die graag met elkaar samen werken.


Sasa Gilosivic
Video/foto


Sinds 2016 ben ik vrijwilliger bij WijkklikEmmerhout. Mijn functies zijn het helpen van (meestal) oudere cursisten met de computer tablet of laptop leren om gaan. Ik doe dit met heel veel plezier, want elkaar helpen vind ik belangrijk in dit digitale tijdperk. Zelf leer ik er natuurlijk ook heel veel van. Mijn andere functie is video- en fotoman zijn voor WijkklikEmmerhout. Voor de site en nieuwsbrief maak ik foto’s en filmpjes van wijkgebeurtenissen. 


André Bloemberg
Buurtjournalist

Enkele jaren ben ik als vrijwilliger Buurtjournalist bezig geweest met het maken van video’s van activiteiten in Emmerhout. Vanwege mijn gezondheid ben ik er even tussenuit geweest maar nu weer actief om beelden en mooie berichten voor de website van Nieuws Emmerhout Springlevend te verzamelen. Het is leuk en afwisselend werk waar ik met veel plezier mensen mag aanspreken en allerlei activiteiten mag bijwonen.


Rolf Timmer
Redactie

Mijn naam is Rolf Timmer en sinds eind 2019 werk ik op de redactie van de WijkklikEmmerhout. Ik werk samen met Sassa Glisovic de website van de WijkKlikEmmerhout bij en dat doe ik met veel plezier. Deze interesse heb ik meegenomen van 1 van mijn vorige werkgevers namelijk Bennie Wolbers van Sportpersbureau Emmen daar deed ik ook redactioneel werk voor zijn website. Mijn taak is om de website qua nieuws en Foto's  goed te onderhouden samen met Sassa en dat wij een goed team kunnen gaan vormen.